Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και όλα τα μεταγραφικά δεδομένα τα οποία «τρέχουν» στους πρωταθλητές Ελλάδας, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκίνησε αναφερόμενος στην υπόθεση Ζάλτσμπουργκ-Κωνσταντέλια, τονίζοντας ότι οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ τόνισε ότι η τελική απόφαση θα παρθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη: «Πρέπει να βιαστεί να κλείσει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Κυρίαρχο θέμα είναι του Κωνσταντέλια. Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει την τελική απάντηση. Δεν υπάρχει ακόμα απάντηση του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια, ωστόσο η συνεννόηση μεταξύ των ομάδων δείχνει ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος. Έχει γοητευτεί από την πρόταση των Αυστριακών ο νεαρός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι οριστικές εξελίξεις για Κωνσταντέλια.».

Στη συνέχεια ανέλυσε τα δεδομένα για τον «εκλεκτό» της μεσοεπιθετικής γραμμής, Κιντέρα Ετζούκε, η περίπτωση του οποίου είναι προχωρημένη και αναμένονται τις επόμενες, ημέρες, αν όχι ώρες, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ: «Mπορεί να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Δεν είναι ένας που βρίσκεται στη λίστα. Πολύ προχωρημένη περίπτωση. Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

Ολυμπιακός: Από Δευτέρα 27/4 διαθέσιμα τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ, από Τετάρτη 29/4 για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.