Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και στάθηκε στη φημολογία που θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να έρχεται σε συμφωνία για την απόκτηση της Ροστόφ.

Ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα διαχειριστεί τους τρεις τερματοφύλακες που έχει πλέον, μετά και την απόκτηση του Γκουγκεσασβίλι, ο οποίος έρχεται να δημιουργήσει μία δυναμική τριάδα μαζί με τους Παβλένκα και Κοτάρσκι.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Δεν επιβεβαιώνεται ακόμη κάτι για συμφωνία ανάμεσα σε Ροστόφ και Ιβάν Σαββίδη. Αλλά δεν αποκλείεται να ισχύει μία τέτοια συμφωνία, δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο, βέβαια δεν είναι εύκολο λόγω της Ρωσίας. Ο Γκουγκεσασβίλι έχει δεδομένα κλείσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Το ενδιαφέρον έχει η διαχείριση που θα γίνει στους γκολκίπερ. Ο Γεωργιανός πρέπει να παίζει, στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι με τον Παβλένκα, ενώ υπάρχει και ο Κοτάρσκι. Πρέπει να δούμε βέβαια αν φέρει και τι πρόταση θα φέρει ο Κοτάρσκι, ο ΠΑΟΚ θέλει δεδομένα κοντά στα 10 για να τον παραχωρήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ερυθρόλευκο» Καραϊσκάκη: Οι οδηγίες προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για το κορεό στο ντέρμπι!

Stoiximan Super League: Όλα τα βλέμματα στο Καραϊσκάκη – Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα

Άρης-Βόλος: Δύο πληγωμένοι αντίπαλοι που αναζητούν αντίδραση

Ηρακλής-Λεβαδειακός: Eπιστροφή στη δράση και στο... Καυτανζόγλειο σε κρίσιμο μας και για τους δυο!

Kifisia Tutu Deals-Παναιτωλικός: Με φόρα από το Περιστέρι οι γηπεδούχοι, για την επιστροφή στις νίκες οι Αγρινιώτες

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πρώτο και κρίσιμο ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη!

Μέρος της προπόνησης ο Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ερωτηματικό η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή - Αυτοί έχουν το προβάδισμα ενόψει Καλαμάτας»

Μια τριάδα απουσίες στον Παναιτωλικό για Λεωφόρο

Ντε Φράι: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το σπουδαίο ξεκίνημα - Σίγουρα θα υπάρχει πολύ πάθος στο ντέρμπι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.