Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο οποίος στάθηκε στην πολύ καλή φάση που βρίσκεται ο Δικέφαλος, ενόψει και του ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι όπου και να αγωνίζεται η ομάδα και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν χάνει την οργάνωσή της στο γήπεδο ούτε την ταυτότητα και τον αγωνιστικό της προσανατολισμό, γεγονός πως έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις 7 συνεχόμενες νίκες.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου είπε πως θα έχει ενδιαφέρον πώς θα κινηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσον αφορά το ροτέισον στη θέση του γκολκίπερ, εάν δηλαδή ο Παβλένκα θα αγωνίζεται στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Τσιφτσής στην Ευρώπη.

Σημαντικό επίσης αυτό που έχει καταφέρει ο Ρουμάνος τεχνικός με το ροτέισον, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του σταθμού, αφού η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν επηρεάζεται από τα πρόσωπα που έχει η ενδεκάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.