Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού με τον ΟΦΗ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, σκιαγραφώντας την κατάσταση που επικρατεί στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Όπως ανέφερε, η φετινή σεζόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, από την στιγμή πιθανότατα δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ σε περίπτωση που χαθεί και το Κύπελλο, τότε θα γίνεται λόγος για ξεκάθαρη αποτυχία.

Αντίθετα, μια ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον ΠΑΟΚ, τόσο σε επίπεδο ψυχολογίας όσο και γοήτρου, ενόψει και της μάχης για τη δεύτερη θέση. Όπως τόνισε, η ομάδα έχει ανάγκη τον τίτλο για να πάρει ώθηση και να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, παραμένει το δίλημμα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η παρουσία του Μεϊτέ στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, δεδομένη θεωρείται η τετράδα της άμυνας, όπως και η μεσοεπιθετική τριάδα, η οποία έχει «κουβαλήσει» την ομάδα σε μεγάλο μέρος της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο ίδιο τραπέζι πριν τον τελικό ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Γκαγκάτσης και Μπέος

Σημαντικές οδηγίες του ΠΑΟΚ για τον τελικό: «Προέλεγχοι σε δύο ζώνες, εισαγγελική εντολή καταγραφής εικόνας και ήχου»

Σουργιάς: «Τα πλάνα του Κόντη και oι επιλογές για αντί-Γκονθάλεθ»

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό πριν από τον τελικό: Το βίντεο του sport-fm.gr

Κόντης: «Ιστορικό παιχνίδι που περιμένει όλη η Κρήτη - Μπορούμε να χτυπήσουμε τον τελικό στα ίσα»

Λαμπρόπουλος: «Πιο έτοιμοι φέτος, θα το διεκδικήσουμε στα ίσα»

Λουτσέσκου: «Όσα συνέβησαν φέτος περιγράφουν τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ - Είμαστε όμως ακόμα εδώ και θέλουμε τον τίτλο»

Το μήνυμα Γκαγκάτση για τον τελικό του Κυπέλλου: «Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί μια ουσιαστική τομή για τον θεσμό»

Ζίβκοβιτς: «Θα δώσουμε τα πάντα για το τρόπαιο, πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι»

Λουτσέσκου, Κόντης και οι αρχηγοί πόζαραν με το τρόπαιο πριν τον τελικό - Τα πλάνα του sport-fm.gr

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.