Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε από την Ολλανδία, στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στο βεβαρημένο ιατρικό δελτίο της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, επισημαίνοντας ότι συνολικά επτά ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα και παραμένουν εκτός δράσης.
Στα θετικά, σημείωσε ότι ο Ντεσπότοφ έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο υπογράμμισε πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Θυμιάνης τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και θα απουσιάσει από το αυριανό (07/07, 19:00) φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε ότι ο σχεδιασμός του «δικεφάλου του Βορρά» προβλέπει την προσθήκη περίπου επτά ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Ο Χατζηδιάκος βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Θεσσαλονικείς, ενώ ο Σανταμαρία αποτελεί τον βασικό στόχο για τη μεσαία γραμμή, με τις επαφές να έχουν σημειώσει πρόοδο. Παράλληλα, στο πλάνο βρίσκεται και η απόκτηση ενός νεαρού εξτρέμ.
Η υπόθεση του Γιαννούλη παραμένει ανοιχτή, με αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Τέλος, σχετικά με τις αποχωρήσεις, ανέφερε πως ο διεθνής με το Μεξικό Σάντσες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και θα παραχωρηθεί εφόσον προκύψει μια ικανοποιητική οικονομική πρόταση.