Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ενώ ανέφερε και μία πιθανή 11άδα.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε αρχικά πως ο ΠΑΟΚ είναι καλά εδώ και καιρό, αλλά κανένας μέσα στην ομάδα δεν έχει ξεφύγει, το κλίμα το επιβάλει ο προπονητής. Χωρίς πολλά προβλήματα κατεβαίνει στην Αθήνα με τον Μαντί Καμαρά να είναι η μοναδική απουσία.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι αναμένεται ο Παβλένκα να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Λόβρεν και Κεντζιόρα να έχουν προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Και μόνο που ο Μεντιλίμπαρ είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος κάτι σημαίνει»

Στο Μουσείο του Ολυμπιακού ο Καστίγιο με τις κόρες του!

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζαφείρης τελειοποιεί την αμυντική λειτουργία της ομάδας - Ακόμη δεν βλέπουμε τον κανονικό ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρα στο μυαλό του Μπενίτεθ το ματς με τη Μπέτις - Δεν ήθελε να χαλάσει τίποτα από ό,τι έχει σχεδιάσει»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε ανευθυνότητα στις στατικές φάσεις η ΑΕΚ-Έχασε ευκαιρία, αλλά θα παλέψει ως το τέλος»

Σπανός: «Ο Ατρόμητος έχει κάνει πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο - Είχαμε πει ότι δεν θα τα παρατήσουμε»

Football Meets Data: Τι ποσοστό δίνει σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τίτλο

Νέο βίντεο από την κατάρρευση του 20χρονού οπαδού του ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Γιόβιτς-Οκτώ παίκτες στο όριο των καρτών

Ολυμπιακός: Στο όριο καρτών επτά παίκτες ενόψει ΑΕΛ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.