Αν δεν παιδευτείς στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, τότε πότε θα το κάνεις; Ο Ιγκόρ Τούντορ βγάζει την… πίστη των παικτών του ΠΑΟΚ, στις πρώτες μέρες τους στην Ολλανδία και δεν τους χαρίζεται καθόλου.

Αποστολή στην Ολλανδία: Δημήτρης Τζορμπατζόγλου

Και σήμερα λοιπόν ο Κροάτης κόουτς… γονάτισε τους ασπρόμαυρους στην προπόνηση. Προς το τέλος –κυριολεκτικά- όλοι ήταν ξεθεωμένοι και δεν είχαν άλλες δυνάμεις να κάνουν το παραμικρό!

Βέβαια μπορεί να τους κουράζει, όπως πρέπει τέτοιο καιρό, ωστόσο φροντίζει να τους επιβραβεύει και να τους φτιάχνει για τη συνέχεια. Ενδεικτικό είναι το «πήγατε πολύ καλά σήμερα, με αφήσατε ευχαριστημένο», που είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Που δείχνει βέβαια και την άμεση και «ζεστή» επαφή που θέλει να δημιουργήσει με το καλημέρα (κι ενώ γενικά αναλώνεται σε οδηγίες καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος).

Έδειξε, μάλιστα, εκ νέου ο Τούντορ πως θέλει να «σπρώξει» για σύστημα το 3-5-2. Αυτό δούλεψε και την Παρασκευή στο τακτικό κομμάτι και θα ‘χει ενδιαφέρον να το δούμε και στην… πράξη.

Άλλωστε, για το Σάββατο (19:00, Novasports) έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό με την Κουτ Αζούρ. Μια ομάδα ερασιτεχνών που ουσιαστικά… δεν είναι καν ομάδα, αφού απλά θα συγκεντρωθούν ελεύθεροι παίκτες που ψάχνουν «στέγη»! Ένα «αλλόκοτο» αλλά… ωραίο σκηνικό!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρανκ Άρνεσεν λείπει απ’ την Ολλανδία. Και φυσικά λόγος αυτού είναι οι μεταγραφικοί στόχοι που ψάχνει ο «Δικέφαλος του βορρά» για να προχωρήσει τις εκάστοτε περιπτώσεις. Άλλωστε για την ώρα μόνο ο Όλσεν έχει αποκτηθεί και το πρώτο επίσημο ματς δεν είναι μακριά… Την προσεχή Τρίτη, για μια μέρα, θα φύγει απ’ την Ολλανδία και ο Τούντορ, καθώς έχει μια υποχρέωση για να πάρει το δίπλωμά του.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.