Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (3/10, 18:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Βαρέλα και Μουργκ, που παραμένουν τραυματίες, αλλά και τον Τέιλορ για λόγους αποφόρτισης.

Σταθερά στα «πιτς» παραμένουν οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Αναλυτικά:
«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (02.10) στη Νέα Μεσημβρία με προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση του αγώνα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, αλλά και τις στατικές φάσεις.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ από το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη κι ο Λούκας Τέιλορ, για λόγους αποφόρτισης.

Εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και ο Ολιβέιρα, που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαξή, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.