Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Μπήκαμε αρκετά απαθείς στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά ήμασταν κυρίαρχοι. Καταφέραμε σκοράραμε και ήταν μία δίκαιη νίκη».

Για τα… χαστούκια που δέχεται πρώτα η ομάδα και μετά αντιδρά, όπως είπε ο Καρέρα: «Είναι αλήθεια, ότι αυτό που μπορείς αντιμετωπίσεις σε ένα παιχνίδι είναι πολλά πράγματα. Παίζει και ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε αντίδραση και πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα».

Για το πώς νιώθει που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα; «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γι’ αυτό το θέμα. Προσωπικά ανήκω στο δυναμικό της ομάδας. Είμαι εδώ για να βοηθάω όποτε μου ζητηθεί. Είμαι ένας νικητής και όποτε μου ζητηθεί προσπαθώ να βοηθάω».

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα: «Ολοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Ολιβέιρα ως παίκτη. Πέρυσι τα γκολ που πέτυχε βοήθησαν την ομάδα. Το μόνο που του λείπει αυτή τη στιγμή είναι ένα γκολ. Να νιώσει αυτοπεποίθηση. Να νιώσει "αγάπη". Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρει σύντομα».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα ως τώρα: «Εχω δει κάποια παιχνίδια. Οι ομάδες έχουν βελτιωθεί σε ποιότητα. Υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Άρης έχει κάνει μια καλή αρχή. Είναι νωρίς όμως. Εμείς έχουμε δουλέψει και θα δουλέψουμε για να τα κάνουμε ακόμη καλύτερα».

Για το γκολ του Σάκχοφ: «Ηταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Σάκχοφ να πατάει περιοχή. Πέτυχε το γκολ και βοήθησε την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!

TAGS: A.E.K.