Αναλυτικά, ο Παουλίνιο μίλησε στη Nova:

Για τη νίκη της ΑΕΚ και το +4 από τον ΠΑΟΚ: «Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Δεν έκανα μόνο εγώ καλή εμφάνιση, αλλά όλη η ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό που μετρά είναι η νίκη και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε πιο κοντά στον έναν από τους δύο στόχους μας, που είναι η δεύτερη θέση. Θεωρώ πως το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή είναι πολύ σημαντικό, ένας τελικός».

Για τις δύο ευκαιρίες που είχε να σκοράρει: «Είμαι εκνευρισμένος με τον εαυτό μου γιατί είχα δύο πολύ καλές ευκαιρίες και θα έπρεπε τουλάχιστον τη μία να την κάνω γκολ. Όμως ο τερματοφύλακας παίζει κι αυτός και έκανε πολύ καλές επεμβάσεις».

Για την απόδοσή του στα τελευταία ματς: «Όλοι είμαστε στην υπηρεσία της ομάδας και όποτε καλούμαστε να βοηθήσουμε, το κάνουμε. Ήλπιζα να πάρω ευκαιρίες, στη διάρκεια της καραντίνας δούλεψα σκληρά και ήρθε αυτή η ευκαιρία. Πιστεύω πως τα πάω καλά. Όλοι μας είμαστε στη διάθεση της ομάδας και έτοιμοι να βοηθήσουμε».

Για την ασίστ στον Ολιβέιρα: «Δεν μου είπε κάτι μέσα στο δωμάτιο. Πριν το γκολ μού είχε πει να του δώσω την μπάλα στο χώρο. Είμαι χαρούμενος για τον φίλο μου που σκόραρε και που του έδωσα την ασίστ. Κοιτάμε τη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.