Ο Πάρης Παπαδάτος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο NCAA και οι τελευταίες του εμφανίσεις με το Σεντ Φράνσις τού χάρισαν τον τίτλο του «Rookie της Εβδομάδας» στη βορειοανατολική περιφέρεια.

Η διάκριση αυτή προέκυψε χάρη στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του, όπου ο Έλληνας γκαρντ ήταν καταλυτικός. Απέναντι στους Πεν Στέιτ Λάιονς πραγματοποίησε την κορυφαία του μέχρι τώρα εμφάνιση, σημειώνοντας 19 πόντους και οδηγώντας την ομάδα του επιθετικά.

Λίγες ημέρες αργότερα, κόντρα στο Ράντφορντ, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με ακόμη 15 πόντους, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και κερδίζοντας με το σπαθί του το βραβείο.

Ο Παπαδάτος, γεννημένος το 2006, έχει αγωνιστεί στο Παλαιό Φάληρο και στο εφηβικό του Περιστερίου, ενώ το 2022 κλήθηκε στην Εθνική Παίδων. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στις ΗΠΑ, επέστρεψε για να παίξει στο Αιγάλεω τη σεζόν 2024–25. Τον Απρίλιο του 2025 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με το Σεντ Φράνσις, όπου πλέον κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γέμισαν τα γήπεδα σε όλο τον κόσμο για τα «παράθυρα» του Ιουλίου

Νίκησε τη Νικαράγουα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό ο Μοντέρο-Ηγήθηκε των ΗΠΑ ο Τζέιμς

Η Team USA συνέτριψε τη Σερβία στον τελικό και έκανε το «8 στα 8» στα Μουντομπάσκετ U17!

Δεν έφτασε η μυθική εμφάνιση του Κουτλουάι στην Τουρκία - Χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ U17 για Αυστραλία!

Έξαλλος Αταμάν: Τα «έχωσε» στους διαιτητές του ημιτελικού ανάμεσα σε Τουρκία και Σερβία για το Μουντομπάσκετ U17!

Επικράτησε της Τουρκίας και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Μουντομπάσκετ U17 με την Team USA η Σερβία!

Ο Μπάντιο άγγιξε το triple double στη 40άρα της Σενεγάλης επί της Μαγαδασκάρης!

Διέλυσε με 100άρα τους Αυστραλούς και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 η Team USA!

Ήττα από τις ΗΠΑ του MVP Μάικ Τζέιμς για τη Δομινικανή Δημοκρατία του Μοντέρο

Χαμάντ Αμπουέλρις: Το θηρίο της Αιγύπτου που έκλεψε την παράσταση στα παράθυρα