Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως έπαιξαν καλά και ανταποκρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ο σχηματισμός της ΑΕΛ τους δυσκόλεψε. Θεωρεί σημαντικό που δεν έχασαν ένα ματς που δεν έπαιξαν για να νικήσουν, ενώ αναφέρθηκε στο βελτιωμένο επίπεδο της διαιτησίας.

Αναλυτικά: «Kατά την άποψή μου, ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησε ο σχηματισμός που ξεκίνησε η Λάρισα, με τους τρεις πίσω. Και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά.

Πολύ γρήγορα ο αντίπαλος άλλαξε το σχηματισμό του και εκεί βρήκαμε προβλήματα. Θα έλεγα ότι ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε μοιρασμένο και σε φάσεις, λίγες φάσεις και σε κατοχή μπάλας και σε ποιότητα».

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος είπε πως: «Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς αναλωθήκαμε στο να αμυνθούμε περισσότερο, κάτι που δεν μας αρέσει, μόνο να αμυνόμαστε. Έπρεπε να πάρουμε την μπάλα και να παίξουμε περισσότερο.

Όμως είπα και στα παιδιά, ένα παιχνίδι, που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Βλέπουμε το επόμενο ματς».

Σε ερώτηση για την παρουσία ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα, είπε πως: «Πιστεύω ότι έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Έχουμε λιγότερες διαμαρτυρίες, λιγότερα παράπονα, δεν τα βγάζουμε προς τα έξω. Θεωρώ, όμως, ότι υπάρχουν πολύ καλοί Έλληνες διαιτητές και, κατά την άποψή μου, και σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό διαιτητή στο παιχνίδι.

Μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη για το παιχνίδι, αλλά η άποψή μου είναι ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία».

Για τη φάση όπου η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για πέναλτι είπε: «Δεν έχω άποψη. Νομίζω ότι δεν είναι πέναλτι, αλλά δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά από τη θέση που ήμουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα κάνω κόντρα στην Άστον Βίλα - Μας εμπνέει ότι ο τελικός θα είναι στην Αθήνα»

Χριστόγλου: «Καλό πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό - Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ»

Με 11' καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα: Δεν ξεκινούσε το ματς ο Σρέντερ λόγω πανό για Κατσούρη, ΑΕΚ και Μελισσανίδη!

Η ενδεκάδα του Άρη: Με Ζαμόρα σέντερ φορ στη Λεωφόρο

Aποθεώνεται στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός-Άρης η ομάδα βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα στου Ρέντη!

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλός με Ποντένσε για 60 λεπτά και απαράδεκτος για 30 λεπτά»

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τέσσερις αλλαγές κόντρα στον Άρη

Βόκολος: «Βάσει εικόνας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, το ύψος του σκορ είναι λίγο υπερβολικό»

Μεντιλίμπαρ: «Ανυπομονούμε όλοι για τον μεγάλο αγώνα με την Άστον Βίλα»

Κεφάτος Ολυμπιακός, γονάτισε τη Λαμία και… μάρσαρε για Άστον Βίλα!

TAGS: ΟΦΗ