Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου, στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση Novartis και τις καταγγελίες περί άσκησης πίεσης από τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκίνησε λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό και να μην τον παραπέμψει, αφού, όπως λέει ο ίδιος, δεν καθιστά ποινικό αδίκημα να συζητήσει ο Υπουργός με κάποιους Εισαγγελείς, εκφράζοντας την άποψή του περί ποινικών υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τόνισε ότι δεν μπορεί να καθοδηγηθεί η Δικαιοσύνη από τον όποιο Υπουργό, αλλά και το να πιέστηκε η κα Ράικου δεν μπορεί να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα.

Όταν ο κ. Παπαδόπουλος ρωτήθηκε κατά πόσο είναι κανονικό να παίρνει Υπουργός τηλέφωνο Εισαγγελέα και να λέει «Στείλτους και θα κανονίσω εγώ τα υπόλοιπα», ο βουλευτής τόνισε πως αν ο Υπουργός επέβαλε την άποψή του, αυτό είναι αδίκημα.

Στις αντιδράσεις που ξεκίνησαν εκείνη την ώρα για τις παραπάνω δηλώσεις, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Κατάχρηση εξουσίας θα ήταν όταν θα έλεγε σου εντέλω αυτά τα πρόσωπα να τα πηγαίνεις για ποινική διερεύνηση. Αυτό θα ήταν αδίκημα».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος

Η Έιμι Άκτον έγινε η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης στο Οχάιο