Ανοιχτή και μοιρασμένη είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 1-1 του Παγκρητίου απέναντι στον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Νίκο Παπαδόπουλο.

«Ηταν ένα κακό παιχνίδι και λόγω του αέρα. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά, ο ΟΦΗ σκόραρε νωρίς. Νομίζω ότι τις στιγμές που είχαμε, είχαμε τις προϋποθέσεις. Όταν μείναμε με 10 παίκτες ήταν δύσκολο, μας δυσκόλεψε και ο αέρας. Η πρόκριση είναι 50-50. Τώρα είναι η διαχείριση, τη σκεφτόμαστε λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Παίκτες έχουμε και βάθος έχουμε και έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ», ανέφερε.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς, ισορροπήσαμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε. Θα έλεγα πως δεν παίξαμε καλά, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, παίζει ρόλο και ο αντίπαλος που ήταν αρκετά πιεστικός και δεν μας άφησε να βγάλουμε συνδυαστικό παιχνίδι. Στο δεύτερο αγχωθήκαμε, μας πίεσε ο ΟΦΗ, όταν μείναμε με 10 παίκτες προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε για να είναι 50-50 οι πιθανότητες. Θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος ποιος θα προκριθεί. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν παρά τον δυνατό αέρα και συνεχίζουμε».

Για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό: «Καταλαβαίνετε πως είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν παιχνίδι ανά τρεις ημέρες και αυτή είναι η δουλειά μας ώστε να φρεσκάρουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε».

Για τον επαναληπτικό της Λιβαδειάς και τις πιθανότητες πρόκρισης: «Η πραγματικότητα είναι πως είναι πρωτόγνωρο για τον Λεβαδειακό, όλος ο οργανισμός έχει την επιθυμία όμως οι πιθανότητες είναι 50-50 γιατί ο ΟΦΗ έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Χρήστο Κοντή και θα προσπαθήσουμε να αποφορτίσουμε τους παίκτες και αν έρθει η πρόκριση στον τελικό θα είναι όλα οκ».

Για τα πλάνα του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος: «Σίγουρα θα κάνουμε αλλαγές, στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Τσοκάι είναι δηλωμένος να μην αγωνιστεί όπως και οι τραυματίες που έχουμε και δεν είναι ξαφνικά τραυματίες αλλά εδώ και δύο εβδομάδες και δεν τους ξεκούρασα. Βάσει αυτών των προβλημάτων, θα δούμε τις επιλογές μας και θα κάνουμε το καλύτερο ώστε στην συνέχεια θα δούμε το παιχνίδι του κυπέλλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!