Παρ' ότι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του στην Τούμπα, φτάνοντας μια... ανάσα από ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Λεβαδειακός έφυγε με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη, χάνοντας με σκορ 1-0 από τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν, τονίζοντας πως τέτοιες εμφανίσεις βελτιώνουν την ψυχολογία του συλλόγου ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές καλές στιγμές, αλλά όταν παίζεις αντίπαλος απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, οφείλεις να τις μετουσιώνεις σε γκολ, γιατί αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω πως αμυνθήκαμε σωστά, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και παρόλο που χάσαμε η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία, έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο και ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ανταγωνιστική.

Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι πως στο τέλος του παιχνιδιού εμείς αγχωνόμαστε και δεν κρατάμε τόσο πολύ την μπάλα και κοιτάμε να αμυνθούμε, αλλά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για το πρόσωπο που δείξανε απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο.

Αν και μας στεναχωρεί που δεν πήραμε κάτι, πάντα οι καλές εμφανίσεις απέναντι σε καλές ομάδες μας ανυψώνουν το ηθικό για τη συνέχεια.

Η βαθμολογική μας θέση μας φέρνει μία κάποια πίεση και ένα άγχος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι η αξία της ομάδας στο μέλλον θα φέρει τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Επιχειρεί να τελειώσει μέσα στη βδομάδα μία από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις η ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

«Mισό λεπτό, ρε παιδιά, βλέπω τον Ζέλικο»: Eπικό βίντεο του Παναθηναϊκού με Τσάπρα και παρουσίαση Ομπράντοβιτς!