Αναλυτικά όσα έγραψε ο 25χρονος γκαρντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η νίκη είναι μονόδρομος

Το Πρωτάθλημα ξεκινά. Είναι γεγονός ότι δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες συνθήκες λόγω των απουσιών, που έχουμε, αλλά είμαστε η ΑΕΚ. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από δικαιολογίες. Συναισθανόμαστε το βάρος της φανέλας που φοράμε. Ο ΠΑΟΚ παραμένει μια ομάδα με φιλοδοξίες και εκτόπισμα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στον αγώνα με τον Άρη και θα είμαστε πανέτοιμοι ν' αντιμετωπίσουμε τη νέα πρόκληση.

Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ξέρουμε ότι κι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει υψηλές προσδοκίες και δικαιολογημένα. Η χρονιά θα είναι μακρά. Είναι απαραίτητο στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος, όχι μόνο γιατί είναι πρεμιέρα, αλλά γιατί αυτό επιβάλλεται να γίνει. Θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Αυτό, που ζητάμε είναι υπομονή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεσόρ στο sportfm.gr: «Ο Ομπράντοβιτς είναι η ίδια η ιστορία του Παναθηναϊκού-Έτοιμος να ξανατραγουδήσω βουντού-βουντού»

Παναθηναϊκός: Αλλαγή στις ώρες του «Παύλος Γιαννακόπουλος»-Αγιασμός στην προπόνηση

Αλβέρτης: «Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τη φανέλα, την οικογένειά μας»

Καλάθης: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι θετικό αυτό-Μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους»

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Λιόλιος: Απολογιστική-προγραμματική συνέντευξη του πρόεδρου της ΕΟΚ

Stoiximan GBL: Το πλήρες πρόγραμμα των ντέρμπι-Πότε γίνονται τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης

Stoiximan GBL: Το πλήρες πρόγραμμα-Πότε είναι τα μεγάλα ντέρμπι-Οι μεταδόσεις από SPORT FM TV και ΣΚΑΪ

ΑΕΚ: Έφτασαν τα 11 κρούσματα γαστρεντερίτιδας μετά τη Ρόδο

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

TAGS: A.E.K.