Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στης Ισπανία από την Μπασκόνια, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να μιλάει για το μαχητικό πνεύμα που πρέπει να διατηρήσει η ομάδα του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις προσθήκες των Αγραβάνη και Τόμας, ενώ τόνισε το πόσο σημαντική είναι για τους «πράσινους» η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο σέντερ των «πράσινων»:

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν πήγαμε καλά στην άμυνα. Επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπρεπε να τους σταματήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Χάουαρντ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Κοιτάξαμε να μικρύνουμε τη διαφορά στο τέλος, αλλά το πρόσημο είναι αρνητικό γιατί χάσαμε. Το τρίποντο και ο αιφνιδιασμός το δυνατό τους σημείο. Κρατάμε το μαχητικό μας πνεύμα από το παιχνίδι».

Για τις προσθήκες Τόμας και Αγραβάνη: «Ο Δημήτρης είναι μαχητικός και επιθετικός σε άμυνα και επίθεση. Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Εξαιρετικός σουτέρ ο Τόμας και τον περιμένουμε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μας βοηθήσει».

Για το Final 8 του Κυπέλλου: «Είναι δύσκολα πλέον στην Ευρωλίγκα. Πρέπει ο καθένας να κάνει το οτιδήποτε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο του Κυπέλλου. Το γνωρίζουν και οι νέοι παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε και για αυτόν τον στόχο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube