Οι φόβοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν… Οι εξετάσεις του Γιώργου Παπαγιάννη έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοίνωσε η Αναντολού Εφές.
Το θετικό, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, είναι πως δεν έχει υποστεί ζημιά ο μηνίσκος, γεγονός που διευκολύνει την αποθεραπεία του.
Ο Έλληνας σέντερ θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες και θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται στους οκτώ μήνες.
Η τουρκική ομάδα, που ήδη έχει εκτός δράσης και τον Πουαριέ, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση παίκτη ώστε να καλύψει το κενό στη ρακέτα.
Στην ίδια ενημέρωση, η Εφές γνωστοποίησε πως και ο Οσμάνι θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό ώμο, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό ματς, με την απουσία του να εκτιμάται στις τρεις εβδομάδες.
Δείτε και πάλι τη στιγμή του τραυματισμού του Παπαγιάννη και του Οσμάνι: