Η βαριά ήττα με 4-0 της Λαμίας στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Το όραμα πάντα υπάρχει. Δυστυχώς σήμερα ερχόμασταν από μία μεγάλη ήττα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες ήττες στην έδρα μας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα βέβαια, αλλά θα πρέπει να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας. Θα πρέπει να βρούμε τι έφταιξε και όταν το βρούμε θα χτίσουμε σωστά πάνω σε αυτό. Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

«Υπόσχομαι στον κόσμο της Λαμίας ότι θα βρούμε αυτό που έφταιξε. Δεν ξέρω πως σκέφτεται κάθε παράγοντας, αλλά δεν έχω συνηθίσει σε τεσσάρες μέσα στην έδρα μου. Θα βρούμε ποιους φταίει. Κι αν φταίω εγώ θα δούμε. Η πορεία της Λαμίας στο Κύπελλο ήταν εντός στόχου. Ο πρώτος στόχος ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και το καταφέραμε. Το Κύπελλο ήταν δεύτερος στόχος. Είμαστε χαρούμενοι εδώ που φτάσαμε, αλλά όχι όπως τελειώσαμε», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωάννου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

TAGS: Λαμία