Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο Θοδωρής Παπαλουκάς την προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος Πρίντεζης με το LG AegeanBall Festival, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τονίζοντας πως όσο μπορεί θα είναι στο πλάι του υπαρχηγού του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη:

Για τη διοργάνωση: «Ο Γιώργος κάνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια και την στηρίζουμε όλοι. Εμείς όπως μπορούμε θα βοηθάμε, παρά τη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε».

Για τη συμμετοχή του: «Ήρθα εκτάκτως σήμερα και θα φύγω εκτάκτως και μετά».

Για την ακαδημία μπάσκετ του Eurohoops: «Πήγαν όλα αρκετά καλά για πρώτη χρονιά. Είχαμε 210 παιδιά και δεν χωρούσαμε άλλα. Όμως, του χρόνου μπορεί να έχουμε άλλα 130. Θέλουμε να προσφέρουμε ποιότητα και ό,τι καλύτερο και να έχουμε χαρούμενα παιδιά, ενώ αν κάποιο από αυτά θέλει να συνεχίσει να το καθοδηγήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Έγινε πρόταση γάμου στο ΣΕΦ την ώρα του Ολυμπιακός-Άρης, έβαλε τα κλάματα η νύφη!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ΣΕΦ που έφερε διψήφια διαφορά και το 10-0 του Ολυμπιακού