Ο ημιτελικός του Final Four μεταξύ Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ διχάζει τον Θοδωρή Παπαλουκά που δεν ξέρει ποιον να υποστηρίξει από τις δύο ομάδες που υπηρέτησε.

«Υποστηρίζω Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Αν ήξερα ποιος θα πάρει τον τίτλο θα το έπαιζα στο στοίχημα», ανέφερε ο παλαίμαχος πλέι μέικερ στη συνέντευξη Τύπου στην Πόλη για τη συμπλήρωση 15 χρόνων «ζωής» της Ευρωλίγκας.

Όσο για τον άλλο ημιτελικό; «Η Φενέρ είναι διψασμένη για τίτλους, αλλά είναι άπειρη. Η Ρεάλ θα έχει την πίεση. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας».

Ο ίδιος, πάντως, δεν κρύβει πως θα νιώσει λίγο άβολα σαν θεατής ενός Final Four. «Ζηλεύω που δεν θα είμαι στη Μαδρίτη με την ιδιότητα του παίκτη. Θα είμαι όμως εκεί για να πάρω μια γεύση από τους μεγάλους αγώνες», ανέφερε και κατέληξε: «Ήμουν μικρό παιδί όταν άρχισε η Ευρωλίγκα και τώρα προοδεύει μέρα με τη μέρα εθίζοντας όλο και περισσότερους φιλάθλους στο πρότζεκτ αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η κυκλοφορία της μπάλας στα καλύτερά της»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού με την ομορφότερη φάση από το ματς με τη Χάποελ

Απίστευτο ξέσπασμα Ιφί: Γκρέμισε τον πάγκο της Παρί σε τάιμ άουτ στο ματς με τη Ρεάλ!

Βιλερμπάν: Νοκ άουτ για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ντε Κολό - Αμφίβολος δίνεται ο Τζάκσον

Γεμίζει με κόκκινους σκούφους το ΣΕΦ στο Ολυμπιακός-Βιλερμπάν

Χωρίς τέσσερις τραυματίες και με έξι ανέτοιμους η Εφές απέναντι στην Ντουμπάι BC

Αταμάν στους παίκτες: «Αν παίζουμε έτσι, είμαστε καλύτεροι από την πρώτη Χάποελ»

Ζέρβας: «Έχει ηχήσει το καμπανάκι στον Ολυμπιακό-Δεν αργεί η προσθήκη ψηλού»

Πετρίδης: «Παναθηναϊκός που έδωσε απαντήσεις σε αυτή τη διαβολοβδομάδα-Προπονητικό ρεσιτάλ από Αταμάν»

Καταγγέλλει τους οπαδούς της Μακάμπι η Βαλένθια για ρατσιστικές και λεκτικές επιθέσεις

Ολυμπιακός-Βιλερμπάν: Must-win παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» που ψάχνουν αντίδραση