Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως υπάρχει διαφορά επιπέδου μεταξύ ελληνικού πρωταθλήματος και Ευρωλίγκας και πως χρειάζονται δουλειά γι τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο παρκέ, ίσως σκεφτώ και δεύτερη καριέρα μετά στο μπαλέτο».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ήταν μια καλή απάντηση και υπενθύμιση στους εαυτούς μας για το τι μπορούμε να κάνουμε όταν παίζουμε σωστά στο παρκέ. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το ματς με τη Μακάμπι, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τον Ήφαιστο.

Έχει κάνει μια καλή δουλειά και θα τα πάει καλά στην Α1. Τώρα για εμάς χρειάζεται δουλειά. Έχουμε δυο μέρες να προετοιμαστούμε σκληρά για τη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΕΟΚ: «Παγώνουν» οι τελικοί Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός μέχρι την απόφαση για την ένσταση