Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Εφές στο δεύτερο ματς των play offs της Euroleague και πάει στην Τουρκία έχοντας κάνει το 2-0 στη σειρά. Αυτό ωστόσο δε επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να εφησυχάσουν και να πανηγυρίσουν με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει πως δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Ο 23χρονος παίκτης των Πειραιωτών εξήγησε πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κάνουν στην Κωνσταντινούπολη ένα καλό παιχνίδι μπορούν να επιστρέψουν στην Αθήνα με την πρόκριση στο Final 4.


«Όλα τα παιδιά έκαναν καταπληκτική προσπάθεια, ειδικά στην άμυνα. Κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε. Σε τέτοια ματς μόνο έτσι κερδίζεις και προχωράς. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε μία τέτοια εμφάνιση», είπε ο νεαρός φόργουορντ και πρόσθεσε για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας:

«Ο κόσμος έδωσε δυναμικό ‘παρών’ και τον ευχαριστούμε. Ήταν μεγάλη η στήριξή του και τους υποσχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι».

Όσο για τη συνέχεια; «Πάμε στην Τουρκία για να κάνουμε το καλό μας παιχνίδι. Αν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε μία νίκη. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια».

Ο «Παπ» ρωτήθηκε και για τα άστοχα σουτ στο τέλος: «Στα τελευταία δύο σουτ ήμουν άστοχος, αλλά τα βάζουν τα άλλα παιδιά. Η ομάδα έχει απίστευτο ταλέντο και το σημαντικό είναι ότι υπάρχει πάντα κάποιος να σκοράρει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μποζίκας: «Σημαντικός ο τρόπος που κερδίζουμε τα παιχνίδια - Έχουμε προσωπικότητες και έχουμε χαρακτήρα νικητή»

Υπέροχο στιγμιότυπο με τρυφερό τετ-α-τετ Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ με τον γιο του Γουίλιαμς-Γκος

Ένταση και σύρραξη στο παρκέ μετά το τέλος του ιταλικού ντέρμπι στο Μιλάνο!

Βιλντόσα και Τζόουνς άλωσαν το Παρίσι και η Παρτίζαν έκανε το 2/2 στην Ευρωλίγκα!

Ο ιταλικός εμφύλιος έγινε προσωπική υπόθεση του Χολ και η Αρμάνι λύγισε με buzzer beater τη Βίρτους

Εντζάι: «Η δουλειά μου είναι να δίνω τη μέγιστη ενέργεια στην άμυνα»

Έστησε εντός έδρας πάρτι 111 πόντων κόντρα στην Μπασκόνια για το 2/2 η Βαλένθια!

Ο ηγέτης Φουρνιέ και οι καθοριστικοί Βεζένκοφ-Μοντέρο: Τα highlights του Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός

Έκανε σεφτέ η Χάποελ του Ιτούδη με μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι

Μπαρτζώκας: «Πιστεύουμε ότι ο Μιλουτίνοφ θα παίξει με τον Ηρακλή - Όσο παίρνουμε νίκες, θα βελτιώσουμε τη χημεία μας»