Η Σύρος υποδέχεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο τουρνουά FIBA 3X3 της χώρας, με τη διεξαγωγή του Stoiximan AegeanBall Festival 2025.
Μιλώντας στη μία από τις «Δύο Λέρες» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τον Νικόλα Ακτύπη, ο Κώστας Παπανικολάου συνεχάρη τους διοργανωτές του τουρνουά, αναφέρθηκε στην... κόντρα του με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ευνοϊκή αντιμετώπιση στο event.
Αρχικά, σχολίασε το... beef που έχει με τον παρουσιαστή του event, Φάνη Λαμπρόπουλο: «Πρέπει να δώσουμε λίγο content στον κόσμο, να τον ευχαριστήσουμε που είναι εδώ. Ο Φάνης είναι τρομερός, έχει ατάκα, δεν μπορώ να τον συναγωνιστώ, αλλά όπου μπορώ λίγο τον τσιγκλάω για να δίνουμε στον κόσμο λίγο ενδιαφέρον».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τρομερή δουλειά που γίνεται για το AegeanBall Festival: «Το τουρνουά είναι κάθε χρόνο εξαιρετικό, έχω έρθει από την πρώτη χρονιά με λίγες ελλείψεις και τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά και φροντίζουν να το αναπτύσσουν όλο και περισσότερο. Δεν είναι μόνο αυτά που βλέπουμε στο παρκέ, είναι και οι δράσεις που γίνονται σε όλο το νησί της Σύρου. Αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο στον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη), αλλά σε όλους».
Τέλος, σχολίασε χιουμοριστικά αν έχει κάποια... ευνοϊκή αντιμετώπιση στο τουρνουά λόγω της φιλίας του με τον διοργανωτή, Γιώργο Πρίντεζη: «Θα βάλουμε και από την τσέπη μας σε λίγο, άμα φέρω τα παιδιά του χρόνου μπορεί να πληρώσω για το δωμάτιο».
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 Παπανικολάου στις «Λέρες» για τον Πρίντεζη: «Σε λίγο θα μας βάζει να πληρώνουμε και από την τσέπη μας...» #sporfm #aegeanballfestival #olympiacos #olympiacosbc ? original sound - sporfm946