Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως ήταν δύσκολο το ματς με την Αρμάνι για τον Ολυμπιακό λόγω της αγωνιστικής κατάστασης των πρωταθλητών Ιταλίας τον τελευταίο καιρό, στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι αντίπαλοι και ζήτησε να μην επαναπαυτούν από το γεγονός πως είναι στην κορυφή και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Αρμάνι προερχόταν από ένα νικηφόρο σερί με καλή απόδοση και έπρεπε να ματσάρουμε την ενέργειά της. Στο πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλά, το ισορροπήσαμε, όμως, στο τρίτο και στο τέταρτο και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη.

Η ενέργειά μας στην άμυνα "ξεκλείδωσε" το ματς, πήραμε ψυχολογική ώθηση, αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Το ότι είμαστε στην κορυφή δε σημαίνει τίποτα, ισοβαθμούν 5-6 ομάδες, με 1-2 ήττες μπορείς να βρεθείς ακόμα και εκτός πλέι οφ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ξεκινήσαμε καλά το 2023 και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!