Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δουλεύουν και προσπαθούν για την πρόκριση στην οκτάδα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά: «Το έχω πει πολλές φορές. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι ζητά η ομάδα. Δεν είμαι τριάρι ή δημιουργός. Κάνω λάθη, αλλά, όσο πιο πολύ δουλεύεις σε αυτό, τόσο πιο πολύ βελτιώνεσαι. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα σε ό,τι χρειάζεται.

Όλοι κάνουν κάτι παραπάνω όταν υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν, προτού σχολιάσει το... όνειρο της οκτάδας, λέγοντας πως:

«Τίποτα δεν είναι μακριά ή όνειρο. Δουλεύουμε, παλεύουμε, θα "κυνηγάμε" τα όνειρά μας όσο είναι "ζωντανά". Η ομάδα είναι σε μία δύσκολη περίοδο, αλλά όλοι δείχνουμε χαρακτήρα και παλεύουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο αεροδρόμιο με παντελόνι... Grinch ο Ντόρσεϊ!

Μπαρτζώκας: «Σε αυτό το επίπεδο είναι πρωταθλητές στο μυαλό οι παίκτες – Μεγάλη προσαρμογή ο Μόρις»

Παπανικολάου: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της Βίρτους, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!

Στις καλύτερες στιγμές της Ευρωλίγκας για το 2025 η επική 45άρα του Βεζένκοφ κόντρα στην Μπάγερν!

Πέτγουεϊ για Ναν και το σκληρό φάουλ του στον Ράιτ: «Προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»