Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δουλεύουν και προσπαθούν για την πρόκριση στην οκτάδα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά: «Το έχω πει πολλές φορές. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι ζητά η ομάδα. Δεν είμαι τριάρι ή δημιουργός. Κάνω λάθη, αλλά, όσο πιο πολύ δουλεύεις σε αυτό, τόσο πιο πολύ βελτιώνεσαι. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα σε ό,τι χρειάζεται.

Όλοι κάνουν κάτι παραπάνω όταν υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν, προτού σχολιάσει το... όνειρο της οκτάδας, λέγοντας πως:

«Τίποτα δεν είναι μακριά ή όνειρο. Δουλεύουμε, παλεύουμε, θα "κυνηγάμε" τα όνειρά μας όσο είναι "ζωντανά". Η ομάδα είναι σε μία δύσκολη περίοδο, αλλά όλοι δείχνουμε χαρακτήρα και παλεύουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Aποθέωσε το Game 2 του Παναθηναϊκού η Euroleague: «Από τα ματς που σε 20 χρόνια θα θυμάσαι ακριβώς που το είδες»

Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο που θυσιάζει τη ζωή του για το μπάσκετ»

Ευρωλίγκα: Λάμψη Χέιζ-Ντέιβις στο Top10 με το buzzer beater απέναντι στη Βαλένθια

Θύρα 13 προς Γιαννακόπουλο: «Μαζί στις νίκες και στις τιμωρίες - Πρόεδρε, μαζί θα το σηκώσουμε»!

Κοντός: «Υπάρχει σύστημα απέναντί μας που παλεύει με λύσσα - Μια γροθιά μέχρι το πραγματικό τέλος»

MVP των Game 2 της Ευρωλίγκας ο Καμπάτσο - Άφησε 2ο τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις

Aλύγιστη και χωρίς Ταβάρες η Ρεάλ, έκανε μια... χαψιά τη Χάποελ με 100άρα και βλέπει Final Four!

Απρόσεκτος ο Μίτσιτς, δέχθηκε τεχνική ποινή ενώ είχε 4 φάουλ και αποβλήθηκε!

Ο Οφέρ Γιανάι ξαναχτύπησε: Ατάραχος διαβάζει το βιβλίο του δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ του Game 2!

Έμαθε για την τιμωρία του μέσω των social media ο Μάικ Τζέιμς