Ένα σκληρό ματς περιμένει ο Δημήτρης Παπανικολάου στον αποψινό «εμφύλιο» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

«Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό, ίσως και σκληρό παιχνίδι, χωρίς ψηλό σκορ. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο σταθερός σε σχέση με άλλα χρόνια, εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Εκτελεί πολύ πιο γρήγορα από τον αντίπαλο, παίρνει περισσότερα ρίσκα και σουτάρει σε πρώτο χρόνο. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει λίγο μεγαλύτερη κοιλιά, αλλά έχει πάντα τον κορμό που πήγε σε τόσα Final Four. Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα, έχει ένα ψυχολογικό ντεσαβαντάζ με τις σερί ήττες από τον Παναθηναϊκό αλλά έχει ανακάμψει πολλές φορές όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των δύο ομάδων.

Όσο για το τι περιμένει να προσφέρουν οι Τζέιμς και Πέιν από τη μια και οι Μπράουν και Τιλί από την άλλη, είπε: «Οι νέοι παίκτες είναι ευχή και κατάρα. Ο Ομπράντοβιτς έκανε εξαιρετικά σπάνια προσθήκες, πίστευε πως χαλούσε το κλίμα. Το σημαντικό είναι πως και οι δύο διοικήσεις βάζουν χρήματα για να ενισχύσουν τις ομάδες τους. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα από τους νέους παίκτες».

Τέλος, αναφέρθηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη. «Είναι πολύ ανεβασμένος. Είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες, σαν να τον ρυθμίζεις κάθε πρωί, είναι ρομπότ. Αρνείται να γεράσει, είναι τόσο προσηλωμένος στο άθλημα και φροντίζει τον εαυτό του», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα είδαμε τα δύο φετινά πρόσωπα του Παναθηναϊκού»

EuroLeague: Στο 98% για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός-Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού

Το εντυπωσιακό βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από το ματς με Ερυθρό Αστέρα και η αντίδραση Γιαννακόπουλου

Γιαννακόπουλος: «Θα ξαναγράψουμε ιστορία όπως με Ντέγιαν το 2002 και με Σλούκα το 2024»!

Ομιλία Αταμάν: «Ο Χουάντσο έπαιξε καταπληκτική άμυνα, καλή δουλειά φίλε»

Ρογκαβόπουλος: «Πιστεύουμε στην ομάδα και σε εμάς - Θα βρούμε έναν τρόπο και θα τα καταφέρουμε»

Μασιούλις: «Δεν με ενδιαφέρουν οι φήμες, είναι τιμητικό που τους θέλουν μεγάλες ομάδες»

Ράιτ: «Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα αλλά είμαι συγκεντρωμένος στη Ζάλγκιρις»

Ρογκαβόπουλος: «Βγάλαμε τρομερή ψυχή και για αυτό τα καταφέραμε - Δεν με αγχώνει η κριτική»

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση για τον Ναν στα αποδυτήρια και η ατάκα του Χουάντσο