Το τουρνουά 3X3 με σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», που συνδιοργανώνουν ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και οι Δήμοι Ελευσίνας και Ηρακλείου Κρήτης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πλησιάζει. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, γενικός γραμματέας του ΠΣΑΚ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών» τόσο στην Ελευσίνα, στις 21 και 22 Ιουνίου, όσο και στο Παγκρήτιο στις 28 και 29 του μήνα.

«Θεσμός έχουν γίνει πλέον τα τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στα νέα παιδιά και να παίξουμε μαζί τους. Μετά τις φιλανθρωπικές κινήσεις που κάνει ο σύνδεσμός μας, νομίζω, ότι τα 3Χ3, είναι ό,τι πιο σημαντικό κάνουμε. Η αγάπη του κόσμου μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και τα τουρνουά, φέρνουν ακόμη πιο κοντά τα παιδιά στον αθλητισμό. Είμαστε σίγουροι, ότι τόσο στην Ελευσίνα, όσο και στο Ηράκλειο Κρήτης, ο κόσμος, θα περάσει υπέροχα για μία ακόμη χρονιά. Ο αριθμός των συμμετοχών στα προηγούμενα τουρνουά, είναι αυτός που δείχνει την επιτυχία τους», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Π.Σ.Α.Κ. Νίκος Παπανικολόπουλος.

Στην Ελευσίνα, το τουρνουά θα γίνει 21 και 22 Ιουνίου, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 28 και 29 του ίδιου μήνα. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η SportDay και το www.sport-fm.gr.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλική ήττα για Περιστέρι

Ανέτρεψε τη Δόξα Λευκάδας ο Ηρακλής

Μπάντιο: «Στον Παναθηναϊκό βλέπεις τη θέληση, όλοι θέλουν να τα αφήσουν όλα στο παρκέ - Υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Τρινκιέρι: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία τρία λεπτά»

Γιαμπουσέλε: «Το DNA που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα είναι να παλεύουμε σκληρά για τη φανέλα - Δεν φοβάμαι να θυσιαστώ»

Όσμαν: «Ισχυρή η σύνδεσή μου με τον Παναθηναϊκό - Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αλλάζουν, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κάνει επτά προπονήσεις με δέκα παίκτες - Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ό,τι και να γίνει»

Η αυτοθυσία του Μαντζούκα και η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Δικεφάλου: Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως φέτος είναι αλλιώς!

Καταχειροκροτήθηκε ο Όσμαν στο T Center - Οι πρώτοι του πόντοι κόντρα στον Παναθηναϊκό