Μέρος του αθλητισμού είναι οι ήττες και οι νίκες, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ουδείς δείχνει σημάδια αδιαφορίας στον Παναθηναϊκό.

Από ‘κει και πέρα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα του θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με το ματς κόντρα στη Ζενίτ, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/4, 20:00).

«Είναι περίεργο. Είναι μια περίεργη περίοδος από πλευράς πολλών αγώνων, περίεργα ταξίδια πολύ καταπόνηση για όλη την ομάδα, δεν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες για κανένα αποτέλεσμα θετικό ή αρνητικό οπότε σίγουρα νομίζω ότι υπάρχει μια καταπόνηση αυτό είναι λογικό, αλλά νομίζω ότι είμαστε καλά και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για αύριο», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναφορικά με το παιχνίδι που προηγήθηκε με την Ζενίτ σχολίασε ότι: «Δεχτήκαμε 25 πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού αν δεν απατώμαι, κάτι τέτοιο, είναι λίγο πλασματικό το αποτέλεσμα αδικεί λίγο την γενική προσπάθεια και την γενική εικόνα, όχι ότι θα πω πως είμαστε ευχαριστημένοι από την γενική εικόνα αλλά νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που κάπως αδικεί το τελικό σκορ την εικόνα. Από εκεί και πέρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το να διεκδικούμε απλά παιχνίδια και να τα χάνουμε σκοπός είναι να κερδίζουμε παιχνίδια και νομίζω για αυτό θέλουμε να συσπειρωθούμε και να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αύριο».

Τέλος, για το αν υπάρχει αδιαφορία στην ομάδα είπε: «Όχι δεν υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει αυτό στην δική μας την ομάδα, δεν υπάρχει στην νοοτροπία του συλλόγου, δεν υπάρχει αυτό στην ιστορία του συλλόγου, γενικότερα για όλους τους ανθρώπους που είμαστε εδώ και αντιπροσωπεύουμε τον σύλλογο. Προφανώς και υπάρχουν κακές ήττες, υπάρχουν μεγάλες νίκες και το αντίστοιχο, αυτά τα πράγματα είναι μέσα στον αθλητισμό. Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν είναι εντάξει το να χάνουμε έτσι, σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι και δεν γυρνάμε πίσω στο ξενοδοχείο και στο σπίτι μας και να είμαστε χαρούμενοι και είμαι σίγουρος πως ο καθένας μέσα στην ομάδα δουλεύει και τον ενδιαφέρει και αυτό το λέω με σιγουριά το να κερδίζει η ομάδα και να μην χάνει με τέτοιες εικόνες οπότε σίγουρα αυτό το κομμάτι δεν ισχύει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με πέντε απουσίες απόψε η Εφές κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας

Ο λόγος που την... έπεσε ο Μπόλντγουιν στον Γκραντ στο τέλος του Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός

Πετρίδης: «Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό του Σλούκα - Άγγιξε το τέλειο ο Χουάντσο στο τέλος»

Ζέρβας: «Κορεσμένη ομάδα ο Ολυμπιακός – Η κακή άμυνα, η αστοχία και τα αδόκιμα σχήματα…»

Όσμαν για Αταμάν: «Ήταν αναστατωμένος, άσχημο να ακούει τέτοια συνθήματα ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας»

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός AKTOR - Χάποελ Τελ Αβίβ

Euroleague: Ολοκληρώνεται σε Βελιγράδι, Κάουνας, Λιόν και Βιτόρια η 16η αγωνιστική

Ναν στο sport-fm.gr: «Όταν είμαστε στα καλύτερά μας, μπορούμε να βάλουμε και άλλο αστέρι στη φανέλα»!

Ουόκαπ: «Παίξαμε κακή άμυνα στην τέταρτη περίοδο, να μάθουμε από τα λάθη μας»

Μπαρτζώκας για Λαρεντζάκη: «Πάντα ο καλύτερος είναι αυτός που δεν παίζει - Θέλω παίκτες που να ακολουθούν το πλάνο»