Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στο Λαύριο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 105-69.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός των «πρασίνων», Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μιλώντας αρχικά για το αποψινό ματς. Παράλληλα, στάθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι οι εγχώριες διοργανώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για το παιχνίδι με το Λαύριο: «Είναι μια ομάδα που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Λαύριο. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Προπάντων για τους εαυτούς μας θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Το σημαντικό είναι να το χαρούμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100%. Απομένουν δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα για εμάς.

Είναι παγίδα να είσαι χαλαρός. Δεν είσαι τόσο επιθετικός, η αντίπαλη άμυνα γυρνάει τη μπάλα με ευκολία. Αυτό είναι που λέμε μπαίνουμε χαλαρά. Είναι σημαντικό να σταθεροποιήσουμε αυτό το πράγμα. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε αυτή την άμυνα. Από τη στιγμή που το κάνεις μια φορά μπορείς να το κάνεις περισσότερες φορές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να τελειώσει αυτή η σεζόν με τους εγχώριους τίτλους και να δούμε τι πήγε στραβά στην Ευρώπη. Μένουν 2 μήνες μπάσκετ».


Για τους στόχους: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Δουλεύουμε πολύ καλά. Όταν γίνονται προσθήκες και αλλαγές η ομάδα θέλει χρόνο. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ήρθε ο Μάριο από το ΝΒΑ, ο Νέντοβιτς ήταν καιρό εκτός. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε καλά και είναι ένα πολύ καλό γκρουπ ανθρώπων που νοιάζονται και είναι σημαντικό να έρθουν τίτλοι.

Δεν είναι μυστικό θέλει χημεία και αυτοματισμούς το μπάσκετ. Αυτά έρχονται μέσα από την προπόνηση. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Ενδιάμεσα έχουμε τραυματισμούς, προσθαφαιρέσεις. Είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλύτερα. Νιώθω καλά, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι