Ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως έμειναν συγκεντρωμένοι, παρά την απουσία του κόσμου από το γήπεδο, θεωρεί μάθημα τα συγκεκριμένα ματς, «αποθέωσε» τον Φριντέτ και στάθηκε στη δυσκολία του ερχόμενου αγώνα με τη Μακάμπι.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, προερχόμασταν από δυο σερί ήττες. Μας αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα. Είναι περίεργο να παίζεις σε άδειο ΟΑΚΑ, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Υπάρχει το "πρέπει" σε όλα τα παιχνίδια. Οι ήττες μας έδωσαν να καταλάβουν πού είμαστε. Τέτοια ματς είναι πάντα μάθημα και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Τζίμερ ήταν εξαιρετικός αμυντικά, του αξίζουν συγχαρητήρια. Επιθετικά, έχει τεράστιο ταλέντο κι αυτό το ξέρουμε».

Σχετικά με την αναμέτρηση που ακολουθεί στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ίσως η πιο σταθερή ομάδα της Euroleague, έχει ένα πολύ καλό σύνολο, παίζει σκληρά και η έδρα της είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοβαρά επεισόδια με συγκρούσεις μεταξύ οπαδών πριν από την έναρξη του ντέρμπι του Βελιγραδίου!

Παναθηναϊκός: Ο Ναν υπέγραψε φανέλα των Μαϊάμι Χιτ με το όνομά του!

Με Ναν, αλλά χωρίς Σλούκα, Ρογκαβόπουλο και Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπασκόνια

Νετζήπογλου: «Ευλογημένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, ευκαιρία για μένα το ματς με τη Φενερμπαχτσέ»

Πετρίδης: «Συνταρακτικά τα όσα αποκαλύπτονται - Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες με Μπασκόνια»

Ευρωλίγκα: Ντέρμπι σε Βελιγράδι και Κωνσταντινούπολη, δυνατές μάχες σε Βαυαρία και Μιλάνο

Παναθηναϊκός AKTOR-Μπασκόνια: Για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες οι «πράσινοι»

Ηττήθηκε από την ανώτερη Σαραγόσα και παραμένει χωρίς νίκη στην Ευρωλίγκα ο Αθηναϊκός

ΛεΝτέι και Μίτσιτς υπέγραψαν την 3η σερί νίκη της Χάποελ

Σε αναστολή η Τσαρούχα από τις διοργανώσεις της Euroleague