Ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στο LG AegeanBall στη Σύρο εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε πως σιγά σιγά θα ανεβάσει και εκείνος στροφές ώστε να είναι έτοιμος για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για την ήττα από την ομάδα των Σλούκα και Μπογκντάνοβιτς: «Το παλέψαμε και το πήγαμε στην παράταση, αλλά εκεί μείναμε από θέματα ενέργειας».

Για το τουρνουά στη Σύρο: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Για τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζης), τη Σύρο και όσους βοηθούν για να γίνει αυτό το τουρνουά. Είναι εκπληκτικό αυτό που γίνεται. Μία γιορτή που περνάμε τέλεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί είναι πολύ ωραία. Παίζεις στο ειδικό παρκέ που είναι τέλειο, ενώ ο κόσμος ήρθε και μας στηρίζει. Παίζει συνεχώς μουσικές από τα ηχεία και πραγματικά αν δεν παίζεις, αξίζει να τον βλέπεις».

Για την Εθνική ομάδα: «Τώρα, ξεκουραζόμαστε για λίγο. Η σεζόν ήταν μεγάλη. Σιγά σιγά θα ανεβάσουμε όλοι ρυθμούς για να είμαστε πανέτοιμοι για την Εθνική ομάδα και για μία άλλη πρόκληση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός