Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να μένουν στο μηδέν.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει για τις δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έκανε λόγο πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε σήμερα τον Ολυμπιακό να φαίνεται μικρό.

Ο 34χρονος στόπερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρεις τίτλους και συνεχίζει...


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προσπαθήσαν πάρα πολύ για τη νίκη. Στο τέλος πιστεύω ότι είναι δίκαιη η ισοπαλία».

Για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:<em> «Εγώ έχω να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει τρία πρωταθλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συνεχίζουμε»

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω σήμερα και δεν μπορέσαμε να το πάρουμε, στάθηκε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, τον βοήθησε η έδρα του. Στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, είναι και τα playoffs. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube