Το ορατό ενδεχόμενο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ηρακλής σχολίασε ο Σπύρος Παπαθανασάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport», ενώ τόνισε πως οι μετοχές του δεν έχουν μπει ενέχυρο, όπως έχει ακουστεί.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όλες οι μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής που έχω στην κατοχή μου, βρίσκονται στο γραφείο του δικηγόρου μου, κ. Στέφανου Τσιμικάλη. Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ενεχυριασμένες».

Όσο για την πρόταση που έχει καταθέσει ο Νίκος Καγιούλης και το ενδεχόμενο αλλαγής στην ιδιοκτησία του Ηρακλή, ανέφερε: «Περιμένω μέχρι αύριο Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) ως τις 18:00 στην Αθήνα τον κ. Καγιούλη για να συζητήσουμε την πρόταση που κατέθεσε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους

Ανησυχία για Λιβάι Γκαρσία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς του Τρινιντάντ

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Χριστόπουλος

Χούτας: «Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές του Βόλου - Προχωρημένες οι συζητήσεις»!