Το Μαρούσι πήρε μία σπουδαία νίκη στην Πάτρα επί του Προμηθέα με 76-63, για την 12η αγωνιστική της Basket League και… ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο προπονητής των γηπεδούχων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Ήταν απογοητευτική η εικόνα μας για 40 λεπτά, όχι από 1-2 παίκτες αλλά από το σύνολο. Την ευθύνη την έχει πάντα ο προπονητής. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την πολύ κακή εμφάνιση και συγχαρητήρια στο Μαρούσι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε από το -17 με άμυνα για σεμινάριο και παρέμεινε στην κορυφή ο Αθηναϊκός!

Εμψύχωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Άρης Betsson: Πολύ ψηλά στη λίστα των γκαρντ η περίπτωση του Κόρι Τζόσεφ!

Μπούτσκος: «Έχουμε πίκρα που δεν φύγαμε νικητές - Να δούμε τα κριτήρια των διαιτητών στις επαφές»

Χολμς: «Έχουμε τραυματίες αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία»

Αταμάν: «Κάποιοι δεν αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα - Είναι αργά για αλλαγές, όσοι δεν ακολουθούν δεν θα παίζουν»

Το comeback του ΠΑΟΚ και η ψυχραιμία του Παναθηναϊκού: Tα highlights από το «θρίλερ» στο Παλατάκι

Μπούτσκος: «Περήφανος για το πώς προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο - Λεπτομέρειες έκριναν το ματς, ψηλά το κεφάλι»

Οι αντιδράσεις του Μυστακίδη στο δραματικό φινάλε του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Καρφιά Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες δεν μας προσφέρουν τίποτα - Δεν μπορώ να βρω τη λύση, εκείνοι πρέπει να τη βρουν»!