Δείγματα από το ταλέντο τους και του χαρακτήρα τους έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Είναι τεράστια η χαρά και ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση. Για μια τέτοια τεράστια νίκη, για ένα τέτοιο αποτέλεσμα το περιμέναμε χρόνια και δουλεύαμε για αυτό χρόνια», τόνισε στην Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου και συνέχισε:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν μια τεράστια νίκη. Στο ημίχρονο τα παιδιά είχαν τεράστιο εκνευρισμό. Ήταν ανυπόμονα για να πάρουν το τρόπαιο. Στη συνέχεια ηρεμήσαμε, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και κερδίσαμε το ματς. Είναι παιδιά έξω από το γήπεδο. Ο πρωταθλήτισμός όμως απαιτεί χαρακτήρα δυνατό και η παρουσία τους εδώ δείχνει ότι τον έχουμε. Η συνέχεια είναι δική τους. Όσα περισσότερα παιδιά παίξουν στην ανδρών θα είναι τόσο το καλύτερο για εμάς», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι