Απαράδεκτη χαρακτήρισε την εικόνα της ΑΕΚ στην εκτός έδρας ήττα της από τον Κολοσσό Ρόδου (79-72) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, στάθηκε στην αγωνιστική επιστροφή της ομάδας του κατά τη διάρκεια του ματς, ωστόσο τόνισε ότι οι γηπεδούχοι είχαν πάρει ήδη ψυχολογία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Κυρίως φάνηκε από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το ματς. Ήμασταν απαράδεκτοι, χωρίς συγκέντρωση και χωρίς ενέργεια. Ο Κολοσσός έχτισε μία διαφορά 20 πόντων. Κι αυτή η προσέγγιση είναι ίσως το ίδιο άσχημη, όσο είναι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και επιστρέψαμε στο ματς, αλλά είχαμε δώσει ήδη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός. Στο τέλος κρίθηκε το αποτέλεσμα, ύστερα από κάποια μεγάλα σουτ του Γουότσον, που ήταν σήμερα σε πολύ καλή ημέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπάντιο: «Στον Παναθηναϊκό βλέπεις τη θέληση, όλοι θέλουν να τα αφήσουν όλα στο παρκέ - Υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Τρινκιέρι: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία τρία λεπτά»

Γιαμπουσέλε: «Το DNA που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα είναι να παλεύουμε σκληρά για τη φανέλα - Δεν φοβάμαι να θυσιαστώ»

Όσμαν: «Ισχυρή η σύνδεσή μου με τον Παναθηναϊκό - Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αλλάζουν, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κάνει επτά προπονήσεις με δέκα παίκτες - Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ό,τι και να γίνει»

Η αυτοθυσία του Μαντζούκα και η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Δικεφάλου: Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως φέτος είναι αλλιώς!

Καταχειροκροτήθηκε ο Όσμαν στο T Center - Οι πρώτοι του πόντοι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: Time-out μόλις στο 1:53 απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Με ίδια σύνθεση ο Παναθηναϊκός, μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.