Έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Χάντερ Χέιλ, ο Προμηθέας «άλωσε» το Παλατάκι, επικρατώντας με το εμφατικό 95-80 του ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της Basket League.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Πατρινών, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά και την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του, τονίζοντας πως ο Προμηθέας ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:
Για το παιχνίδι: «Πάντα έχω ωραίες αναμνήσεις όταν επιστρέφω εδώ. Ήμασταν καλύτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα. Ακόμα και όταν επέστρεψε ο ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του κόσμου, είχαμε συγκέντρωση και προσήλωση για να παραμείνουμε μπροστά».
Για τον ΠΑΟΚ: «Περιμέναμε ότι θα επιστρέψει. Είναι καλή ομάδα, είχε τη βοήθεια του κόσμου, αλλά μείναμε ψύχραιμοι και πήραμε μια σπουδαία νίκη για την πρώτη αγωνιστική».
Για τον Προμηθέα: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν αυτό το θέμα. «Χτίζουμε» μια νέα ομάδα. Έχουμε παιδιά από το πρόγραμμά μας. Με την ατμόσφαιρα που έχουμε και με τον τρόπο που δουλεύουμε θα έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας άμεσα».