Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως πρέπει όλοι να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να δείχνουν την ποιότητα και την αποφασιστικότητά τους σε κάθε ματς. Δεν θεωρεί την κούραση ως δικαιολογία και έμεινε ικανοποιημένος από την αναλογία στην άμυνα και στις ασίστ στην επίθεση, όπως και από την παρουσία του Τρις.

Αναλυτικά: «Πέρα από το αποτέλεσμα, είχαμε ενέργεια και δεν ήμασταν νωθροί. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν παίζουμε στο 100% που μπορούμε. Πρώτα η ενέργεια και μετά η ποιότητα. Είναι ώρα να δείξουμε πως θέλουμε να βγάλουμε αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας. Είχαμε διάθεση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το γεγονός πως ανταποκρίθηκε η ομάδα, παρά την κούραση: «Δικαιολογίες μπορείς να βρεις πολλές μετά από ένα κακό παιχνίδι. Παίξαμε σήμερα με 50% μεγαλύτερη ενέργεια συγκριτικά με χθες. Δεν υπάρχει δικαιολογία κούρασης. Ήταν σε καλό επίπεδο η συγκέντρωσή μας. είχαμε καλή εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Για τις ασίστ: "Η δημιουργία είναι ένα ζητούμενο για την επίθεσή μας. Ικανοποιητικό ότι βγάλαμε ασίστ, εκτελέσαμε σωστά, παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας ικανοποιεί, όμως θέλουμε δουλειά και σε αυτόν τον τομέα".

Για την παρουσία του Μπράντον Τρις: «Είναι λογικό, όσο περνάει ο καιρός θα πρέπει να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Ο Τρις δεν είχε χρόνο για προπόνηση από τα παιχνίδια, βρίσκει ρυθμό και αυτό δεν είναι εύκολο. Σήμερα ήταν σχετικά καλύτερος και πιο αποφασιστικός. Και αυτός χρειάζεται χρόνο πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος των προπονήσεων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.