Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως έχουν πολύ λίγες μέρες προετοιμασίας, ώστε να παίξουν τα δύο δυνατά φιλικά με τους «ερυθρόλευκους» και τον Παναθηναϊκό, ενώ ζήτησε περισσότερη δουλειά στη συνέχεια και περισσότερη μαχητικότητα.

Αναλυτικά: «Είναι γεγονός ότι έχουμε αποφασίσει να παίξουμε δύο πολύ δυνατά φιλικά χωρίς να έχουμε συμπληρώσει όλοι ούτε τρεις ημέρες προετοιμασίας. Θα πρέπει να δούμε την προσαρμοστικότητα των παικτών μας άμεσα και σε συνθήκες πολύ απαιτητικών αγώνων και δύσκολων αντιπάλων και ειδικά για τους νέους παίκτες της ομάδας μας.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο έτοιμος, πολύ πιο γρήγορος και πιεστικός σε ότι έκανε. Έχουμε πολύ δρόμο, αλλά και πολλή δουλειά μπροστά μας. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη μαχητικότητα, πρώτα από όλα, και μετά με τις προπονήσεις και το χρόνο που θα έχουμε να καλύψουμε το έδαφος για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Έχουν γίνει άλματα στο μπάσκετ γυναικών - Η FIBA υμνεί τις ομάδες μας στην Ευρώπη»

Σήκωσε στον ουρανό το Κύπελλο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Αθηναϊκός

Καλτσίδου: «Συγχαρητήρια για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, είμαστε ακόμα πολύ πεινασμένοι»

Πανέμορφη στιγμή: Η Καλτσίδου έδωσε εντολή να γίνει φάουλ στην 17χρονη Αράπογλου - Χειροκρότησε όλο το γήπεδο!

Η χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Γυναικών: Έφτασε τις 4 κούπες ο Αθηναϊκός

Παράσταση για έναν ρόλο από τον Αθηναϊκό, σάρωσε τον Πρωτέα και σήκωσε για 4η φορά το Κύπελλο!

Γουόκερ: «Ο Παπαθεοδώρου είναι ο καλύτερος κόουτς στην Ευρώπη!»

Παπαθεοδώρου: «Βιώνουμε καταστάσεις που δεν έχει ξανασυναντήσει το ελληνικό μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα»

Λούκιτς: «Ξεκάθαρα το χειρότερό μας παιχνίδι - Οι οπαδοί πρέπει να είναι σκληροί μαζί μας, δεν άξιζαν τέτοια εμφάνιση»

Χαμός για την παραμονή στη Stoiximan GBL: Τα δεδομένα και το πρόγραμμα για Μαρούσι, Πανιώνιο, Καρδίτσα μέχρι το φινάλε

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.