Στην πίεση που υπήρξε στα τελευταία λεπτά του ματς της Νέας Κηφισιάς κόντρα στον Πανελευσινιακό και στην αντίδραση της ομάδας του όταν πήρε προβάδισμα 15 πόντων στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά και να εκμεταλλευτούμε την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Ελευσίνα κυρίως ψυχολογικά και όχι αγωνιστικά. Δεν το κάναμε στην αρχή αλλά καταφέραμε πολύ γρήγορα να βελτιώσουμε την άμυνα μας και να βρούμε καλές επιλογές και στην επίθεση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στα δυο γήπεδα για περίπου 14-15 λεπτά. Μετά κάναμε λάθος εκτίμηση της κατάστασης και χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίδραση της Ελευσίνας, η οποία προσέγγισε πολύ καλά τακτικά το παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση μας. Όταν το ματς πήγε στους 15 πόντους αντί να συνεχίσουμε να παίζουμε και να ανοίξουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά σταματήσαμε να παίζουμε και κάναμε καθυστέρηση ουσιαστικά και περιμέναμε να τελειώσει το ματς».

Για το τελευταίο δεκάλεπτο του ματς: «Η Ελευσίνα το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε το ματς να κριθεί στην μια φάση. Αυτό δεν είναι καλό για μας αλλά το γεγονός ότι κερδίζουμε σημαίνει πολλά γιατί θέλουμε να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας ξανά ξεκινώντας από το μηδέν και ακόμα και τέτοιες νίκες μας δίνουν χαρά και ενθουσιασμό. Θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο Τζίμης γιατί και εμείς ουσιαστικά όταν βρεθήκαμε στο +15 φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και για μας. Καλή συνέχεια στην Ελευσίνα στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν και εμείς να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα».

Για την συνέχεια: «Τέτοια εξέλιξη σε παιχνίδι μας προκαλεί μεγάλη πίεση και δεν θα έλεγα πως βοηθάει τους προπονητές. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη είτε έχεις κερδίσει είτε έχεις χάσει. Κοιτάς μπροστά και συνεχίζεις».

Εκ μέρους των παικτών ο Κέιντ Ντέιβις τόνισε: « Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά απόψε και το σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε. Σημασία για μας έχει ότι κερδίσαμε είτε με ένα πόντο είτε με 15 το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και επιτρέψαμε στην Ελευσίνα να επιστρέψει στο ματς και έκαναν και εκπληκτική δουλειά στα επιθετικά ριμπάουντ. Να πάρουμε ότι μπορούμε από το σημερινό ματς και να συγκεντρωθούμε στο αμέσως επόμενο ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ