Ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως πρέπει να παίζουν καλά σε κάθε ματς και πως δεν ξεκίνησαν καλά την αποψινή αναμέτρηση, πιστεύει πως δεν έχει κριθεί ακόμα η πρωτιά, θεωρεί πως οι ξένοι έχουν δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα και τόνισε πως θα γίνει μεταγραφή ξένου, μόνο αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση.

Αναλυτικά: «Ακόμα μια νίκη για εμάς. Χρειάζεται να παίζουμε καλά. Δεν αρχίσαμε με τον σωστό τρόπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και για αυτό το παιχνίδι είχε αυτήν την εικόνα. Αλλά, βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε και πρέπει να κρατήσουμε αυτό».

Για το αν «κλειδώνει» η πρώτη θέση: «Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος, οι διαφορές είναι μικρές και, αν δεν παίξεις στο 100% ,δεν κερδίζεις τίποτα. Βλέπετε τα αποτελέσματα, όλες οι ομάδες έχουν ικανότητες. Το BCL έχει δυναμική. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Έχουμε ένα προβάδισμα, υπάρχουν τρία παιχνίδια ακόμα και ο όμιλος είναι "ανοιχτός"».

Για τον Σλότερ: «Προσπάθησε συντηρητικά να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Οι πόνοι υπάρχουν. Θέλω να τονίσω την παρουσία του. Ήξερε ότι θα κάνει χειρουργείο, δεν ήταν 100% έτοιμος και ήταν προσωπική του επιθυμία να παίξει. Η ΑΕΚ έχει πετύχει ένα πράγμα που δεν έχει τονιστεί. Έχει κρατήσει κορμό από πέρυσι, έχει κρατήσει ξένους από πέρυσι. Οι παίκτες αυτοί έχουν δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος της ομάδας.

Βλέπουμε ξένους παίκτες να θυσιάζονται για την ομάδα και βλέπουμε πόσο "δεμένοι" είναι με την ομάδα. Το κενό του είναι μεγάλο, είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης. Θα είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση. Αν υπάρχει δυνατότητα και υπάρχει και κάτι στην αγορά, ίσως προχωρήσουμε. Αν όχι, θα πορευτούμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Θα εξαρτηθεί από αυτούς τους δύο παράγοντες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.