Ο προπονητής του «Δικεφάλου» μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη της διαδικασίας που διεξήχθη στο «Μακεδονίας Παλλάς».

Αναλυτικά:

Για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Δεδομένα, θα παίξουμε όλοι με όλους, αλλά το γεγονός ότι οι ομάδες σαν τη δική μας, παίζουν σε δύο διοργανώσεις, έχει αντίκτυπο το πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε υγιείς, σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε, να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να μην έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι με την έναρξη των υποχρεώσεων θα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και η ομάδα θα αντεπεξέλθει στα παιχνίδια που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ερωτηθείς για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στην έναρξη της σεζόν, απάντησε πως: «Αισιόδοξοι είμαστε ,γιατί δουλεύουμε με τον τρόπο που εμείς θέλουμε. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, υπάρχει ένας μήνας που θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την ομάδα μας και να βρούμε καλύτερη χημεία, γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά.

Θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος από τη στιγμή που είμαστε υγιείς και δουλεύουμε όλοι μαζί».

Σχετικά με το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για τον Αμερικανό στην περιφέρεια: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμα για να σας ενημερώσω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα μπορούσε ο Γιόκιτς να πάει στην Ελλάδα;»: To ESPN αναρωτιέται για… Παναθηναϊκό!

Επιστροφή Καλάθη στην Εθνική για τα «παράθυρα»-Μέσα και ο Ντόρσεϊ

Έριξε τριαντάρα στη Νορβηγία και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ U16 η Εθνική Κορασίδων!

Γιαννακόπουλος: «Σλούκας και Ερνανγκόμεθ ενσαρκώνουν περισσότερο τις αξίες του Παναθηναϊκού»

Γιαννακόπουλος: «Οδηγούσα στη γαλλική ριβιέρα και στην προσπάθεια μου να φιλήσω την σύντροφό μου βγήκα εκτός δρόμου»

Γιαννακόπουλος: «Πάντα είχα στο μυαλό μου την επιστροφή Ζέλικο - Ίσως το καλύτερο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί ποτέ»

Γιαννακόπουλος για το λάβαρο του Μποντιρόγκα: «Ήταν λάθος μου, το λάβαρο θα επιστρέψει στην οροφή»

Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου θα φέρω Γιόκιτς στον Παναθηναϊκό - Έκανα πρόταση στους Νάγκετς!»

Ο Γιώργος Δέδας στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Κασελάκης: «Με κέρδισε το όραμα της ομάδας και η συμπεριφορά των ανθρώπων της»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.