Και τυπικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο 28χρονος στόπερ πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον τίθεται στη διάθεση του Αλέξη Βοσνιάδη.

Η ανακοίνωση

«Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Γρηγόρης Παπαζαχαρίας υποβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα, σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 33».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»