Καθόλου ικανοποιημένος από την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα δεν έμεινε ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ του «Τριφυλλιού» απέδωσε το τελικό αποτέλεσμα στην έλλειψη συγκέντρωσης ενώ έδωσε χαρακτήρα τελικού στην επόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη «ΔΤ»:


«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αρχικό μας πλάνο και κατάφεραν να βρουν ρυθμό με τα εύστοχα σουτ, αυτό μας πλήγωσε. Στη συνέχεια κατάφεραν να μειώσουμε τη διαφορά όμως στο κρίσιμο σημείο πήραν και πάλι διαφορά και πήραν τη νίκη».

Για το τελευταίο σουτ: «Σίγουρα όταν έχεις το τελευταίο σουτ το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Αυτό βέβαια δεν μας κάνει χαρούμενους γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να κερδίζει κάθε ματς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τα πολλά εύστοχα σουτ των αντιπάλων: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική μας είχαν και λίγο τύχη γιατί τους πήγαν τα σουτ».

Για τη συνέχεια: «Τώρα ρίχνουμε το βάρος στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα που είναι ζωής ή θανάτου και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!