Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για συμπεράσματα και πως το Σάββατο χρειάζεται η νίκη κόντρα στη Γαλλία για να εξασφαλιστεί η δυάδα στον όμιλο. Θεωρεί πως είναι όλοι καλοί παίκτες και υποχρεωμένοι να ακολουθούν τα πλάνα του προπονητή τους,ενώ χαρακτήρισε δύσκολη αντίπαλο τους «τρικολόρ».

Αναλυτικά: «Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη, αλλά η Ισλανδία δεν είναι ομάδα για να βγουν συμπεράσματα. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί εκεί κρίνεται η κατάταξη στο γκρουπ. Στη δεύτερη περίοδο τα χάσαμε λίγο, αλλά δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο για το παιχνίδι.

Δεν ξέρω πως θα είναι η ομάδα. Έτσι όπως μας βλέπω το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε το πλάνο. Είμαστε καλοί παίκτες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες η Γαλλία. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά χρειάζεται ομαδική δουλειά, θα προετοιμαστούμε αύριο. Το σκάουτινγκ κάνει πολύ καλή δουλειά και θα φανούμε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!