Ο Ολυμπιακός επικράτησε 89-75 του μαχητικού Άρη στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Basket League, σε ένα παιχνίδι όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του Έλληνα τεχνικού, Χρήστος Παππάς, στάθηκε στον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, αλλά και στο πρόβλημα που αποκόμισε ο Πίτερς στο ματς με τους «κίτρινους».


«Τα παιχνίδια της EuroLeague είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικά. Σίγουρα παίζουμε με δύο πολύ καλές ομάδες. Να δούμε τι θα γίνει και με τους τραυματίες μας. Θα το πάμε μέρα-μέρα με τον Σλούκα. Να δούμε τώρα τι έγινε και με τον Πίτερς», ανέφερε χαρακτηριστικά.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό