Η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, καταβάλλοντας την αντίσταση της Ζαλγκίρις, η οποία όμως έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Γκαρθία, Ντιφαλά και Φούφη, εξαιτίας των απανωτών παραβάσεων που υπέπεσε ο Μάικλ Ρολ, στα 14’’ πριν τη λήξη και φυσικά δεν υποδείχθηκαν.

Τα παράπονα αυτά, έσπευσε να δικαιολογήσει μέσω ανακοίνωσής η διοργανώτρια αρχή, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως ο γκαρντ των Ιταλών υπέπεσε σε τρεις παραβάσεις και πως λανθασμένα καμία δεν δόθηκε!

Συγκεκριμένα, στα 14’’ πριν τη λήξη και ενώ το σκορ ήταν στο 83-81 υπέρ της ομάδας του Μεσίνα, ο Μάικλ Ρολ παίρνει την μπάλα ύστερα από επαναφορά στο κέντρο και κλείνεται από δύο παίκτες των πρωταθλητών Λιθουανίας.

Η πρώτη παράβαση του έμπειρου γκαρντ είναι βήματα, καθώς αφότου πήρε την μπάλα μετακίνησε και τα δύο του πόδια, χωρίς να την σκάσει στο παρκέ.

Στη συνέχεια, ο Ρολ έκανε και δεύτερη φορά βήματα, καθώς από την στατική κατάσταση που βρισκόταν, κούνησε αντικανονικά το αριστερό του πόδι.

Τέλος και συγκεκριμένα πριν δώσει την πάσα στον Ροντρίγκεθ, ο Αμερικανός με το διαβατήριο Τυνησίας πάτησε τη γραμμή του κέντρου, οπότε οι διαιτητές θα έπρεπε να δώσουν το «μπρος-πίσω»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Μπαρτζώκας: «Ευγνωμοσύνη στους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερη σερί νίκη για Ολυμπιακό και πρώτο διπλό μετά από δύο μήνες