Ο Σταύρος Τριτσώνης είχε συζήτηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι με την Καλλονή, όπου επικράτησαν οι νησιώτες με 1-0.

Οι «πράσινοι» του τόνισαν ότι έπρεπε να υποδείξει φάουλ και να δώσει κόκκινη στον Χογκ, στην φάση του 9ου λεπτού, που πρωταγωνιστεί με τον Κλωναρίδη.

Ο ίδιος ο διαιτητής παραδέχθηκε πως έκανε λάθος.

«Έχετε δίκαιο, έκανα λάθος, σας αδίκησα. Δεν είχα καλό οπτικό πεδίο. Δεν μπορούσε να δει καθαρά και η βοηθός μου τη φάση, στο σημείο όπου έγινε η ευθύνη είναι δική μου», τους απάντησε, σύμφωνα με την «Live Sport» ενώ τόνισε πως δεν υπήρξε κάποιο άλλο διαιτητικό σφάλμα.

«Δεν έγινε κάτι επίτηδες, νομίζω πως ήταν το μοναδικό λάθος στο ματς», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»

Κρατάει Τσάκλα ο Ηρακλής

Άρης: Οι εκκρεμότητες στις ανανεώσεις και τα επόμενα μεταγραφικά βήματα

Ολυμπιακός: Οι δύο Ισπανοί και ο Στουρνάρας που προβάρουν τα ερυθρόλευκα

ΠΑΟΚ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές - Αναβαθμίζεται ο Βιεϊρίνια, στο προσκήνιο ο Βρύζας και η υπόθεση Γιακουμάκη

ΑΕΚ: Ανακοινώνει Νίκολιτς, «δένει» Γιόβιτς και τρέχει για δύο μεταγραφές

Δεσύλλας: «Τα επόμενα βήματα μετά την προέγκριση της οικοδομικής άδειας»

Τσακίρης: «Για χαφ και στόπερ μέχρι τέλος Ιουνίου η ΑΕΚ - Τι μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες μεταγραφές»