Παρά την εκπληκτική έναρξη της σεζόν για τον Εντέν Αζάρ, ο Βέλγος άσος παραδέχθηκε μετά το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ (1-1) πως ήθελε να αφήσει την Τσέλσι για τα «μάτια» της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα σας πω την αλήθεια, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήμουν πρόθυμος να φύγω από την Τσέλσι γιατί το όνειρό μου είναι να παίξω στην Ισπανία», τόνισε ο 27χρονος φορ, του οποίου το όνομα συνδέθηκε ιδιαιτέρως με την «βασίλισσα της Ευρώπης» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βέλγος σταρ ήταν διατεθειμένος να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά τώρα δεν δείχνει πως μετανιώνει που παρέμεινε στο Λονδίνο για χάρη των «μπλε», μετά και την άφιξη του Μαουρίτσιο Σάρι.

«Μίλησα τόσο με τον σύλλογο όσο και με τον προπονητή και τους είπα ότι θα ήθελα να μείνω. Βλέποντας τώρα πίσω συνειδητοποιώ ότι ήταν η σωστή απόφαση και είμαι απίστευτα χαρούμενος τώρα», πρόσθεσε ο άσος της Τσέλσι.

Τέλος, για το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους είπε: «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και ίσως να προχωρήσω σε επέκταση. Δεν ξέρω...»

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube